Trollbeads bestellen

Om een speciale ketting of armband te maken, kunt u Trollbeads bestellen in onze webshop. Wij bieden een grote collectie van alle mogelijke Trollbeads aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle andere sieraden onderdelen die u nodig hebt om uw sieraad te kunnen maken. Zo hebben wij verschillende colliers, armbanden en oorsieraden in ons assortiment. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de kralen uit te zoeken die u mooi vindt. De ketting of armband is persoonlijk en uniek. U heeft hem zelf samengesteld. U kunt ook Trollbeads bestellen om cadeau te doen. Een persoonlijke armband is leuk om te krijgen maar ook om te geven.

Internationaal succes

Het sieradenconcept Trollbeads is inmiddels al een groot succes in vele landen met vele Trollbead dragers en verzamelaars. De collectie kralen wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe Trollbeads. Bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen. Zo heeft u steeds nieuwe keuze uit de omvangrijke collectie van verschillende Trollbeads. Bovendien worden er regelmatig speciale edities uitgebracht. Wilt u graag die nieuwe of speciale kraal, dan kunt u bij ons terecht om de Trollbeads te bestellen. De Trollbeads worden gemaakt van kwaliteitsmateriaal zoals 925 sterling zilver, 18-karaat goud, edelsteen en Italiaans glas. U kunt al deze materialen met elkaar combineren zodat u een uniek sieraad kunt rijgen.

Trollbeads bestellen

110 jaar een vertrouwd adres

U kunt de Trollbeads bestellen via de website van Loe van Doren Juwelier. Wij hebben de hele collectie op voorraad en zorgen voor een snelle levering. U kunt binnen 14 dagen probleemloos retourneren of omruilen. Lou van Doren Juwelier is al 110 jaar een vertrouwd adres in Panningen. Naast de Trollbeads kunt u ook bij ons terecht voor andere merken zoals Gerry Weber, Giergio Martelli en Citizen.

Juwelier van Doren

Markt 21, 5981 AN, Panningen
+31(0)77 – 3071219
info@loevandoren.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze collectie