Juwelier in Panningen

Voor al uw trendy, maar ook traditionele sieraden en horloges kunt u terecht bij Loe van Doren, de Juwelier in Panningen. Wij zijn al sinds 1907 in Panningen gevestigd. De medewerkers van Loe van Doren Juwelier in Panningen hebben veel kennis van ons uitgebreide assortiment en de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen zij u adviseren om indien nodig een goudsmid te raadplegen.

Trollbeads

Een speciale plaats in ons assortiment wordt ingenomen door de Trollbeads sieraden. Alle Trollbeads zijn op voorraad. Ook de Murano glaskralen. Deze zijn met de hand gemaakt en verschillen in de kleinste details. Van deze glaskralen zijn bij ons minimaal 2 stuks te bewonderen.

Loe van Doren Juwelier in Panningen is de concept store in Limburg. Hier vind je de gehele collectie Trollbeads. Trollbeads liefhebbers uit heel Nederland vinden de weg naar Panningen. Laat u verrassen door het ruime aanbod, pas een nieuwe bead aan uw armband. U heeft bij ons alle gelegenheid om de collectie rustig te bekijken. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Dan kunt u ook onze trollbeads online bestellen in onze webshop.

Juwelier Panningen

Assortiment

Daarnaast vindt u in ons assortiment de grote zilveren sieraden collectie van Giorgio Martello. Deze collectie is geïnspireerd op de levendigheid van de Italiaanse modehoofdstad Milaan. Twee keer per jaar wordt deze trendy collectie vernieuwd.

Gerry Weber is een bekend Duits modemerk maar is inmiddels ook bekend om zijn sieradenlijn. Als u op zoek bent naar een klassieke ketting, prachtige oorhangers, elegante armbanden of een sprankelende ring dan is de Gerry Weber collectie echt iets voor u.

Natuurlijk vindt u de sieraden van Giorgio Martello en Gerry Weber ook bij Loe van Doren Juwelier in Panningen.

Juwelier van Doren

Markt 21, 5981 AN, Panningen
+31(0)77 – 3071219
info@loevandoren.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze collectie