Trollbeads online bestellen

Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel in Panningen te bezoeken? U kunt de trollbeads ook online kopen. In onze vernieuwde webshop vindt u de hele collectie trollbeads online.

Overzichtelijke categorieën

In onze webshop hebben wij de verschillende Trollbeads in overzichtelijke categorieën geplaatst. Zo kunt u snel vinden waar u naar op zoek bent. U hebt alles binnen handbereik, zowel de kralen zelf als de andere benodigdheden om een mooie Trollbeads armband te kunnen maken.

Ruilen is altijd mogelijk

Selecteer een of meerdere artikelen naar uw keuze en voeg deze toe in uw winkelwagen. Mocht u na de bestelling onverhoopt een artikel willen ruilen dan kunt u ons altijd even mailen. Wij zorgen dan dat de bestelling ofwel gewijzigd of omgeruild kan worden. Wij zorgen dat uw bestelling meestal dezelfde dag voor 17:00 uur verzonden wordt. Mede doordat wij de gehele collectie in huis hebben kunnen we dagelijks verzenden. Onze service blijft optimaal, ook als u uw trollbeads online koopt!

Service

Zijn uw Trollbeads sieraden dof en vuil? U kunt ze dan naar ons sturen en wij zorgen dat u ze geheel gepolijst weer terug krijgt. Heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 077-3071219 en wij helpen u een keuze te maken. Onze vele vaste online klanten weten hoe snel we de Trollbeads leveren. Wilt u twee bijna identieke modellen van de edelstenen of glass beads? Geef dit dan aan bij uw bestelling. De Trollbeads worden dan speciaal voor u besteld.

Juwelier van Doren

Markt 21, 5981 AN, Panningen
+31(0)77 – 3071219
info@loevandoren.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze collectie