Trollbeads kopen

Wilt u Trollbeads kopen? Dan kunt u terecht bij Loe van Doren, de juwelier in Panningen, of in onze vernieuwde webshop.

Concept uit Denemarken

Trollbeads is een concept dat is ontstaan in Denemarken. Meer dan 60 ontwerpers houden zich bezig met het met de hand maken van kralen. Zo krijgt elke kraal zijn eigen unieke uiterlijk. U kiest de kralen uit die u het meeste aanspreken en rijgt ze tot een uniek en erg persoonlijk sieraad. De armband of ketting die u hebt gemaakt kunt u helemaal aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Alle sieraden van Trollbeads zijn een stijlvol en persoonlijk geschenk, voor uzelf of voor een ander. Laat u inspireren in onze webshop of laat u verrassen in onze winkel.

Over Trollbeads

Het concept van Trollbeads is in 1976 in Denemarken door Lise Aagaard bedacht. Lise zag wat de kralen in de etalage van vader Svend Nielsen met mensen deden en is het idee verder gaan ontwikkelen. Ze startte het familiebedrijf en tegenwoordig creëren meer dan 20 internationale erkende Deense juwelenontwerpers de kralen. U kunt de Trollbeads wereldwijd kopen.

Trollbeads kopen

Uitgebreide collectie

Trollbeads heeft een uitgebreide collectie met kralen, aangevuld met colliers, ringen en oorsieraden. De vele verschillende symbolen, bloemen, dieren, kleuren en materialen als zilver, goud, glas en edelsteen bieden je eindeloze keuzes. Laat u ieder seizoen opnieuw inspireren door de nieuwe collecties, de modetrends en style uw sieraad naar uw smaak.

U kunt de Trollbeads kopen bij ons in Panningen of uw Trollbeads bestellen in onze webshop.

Juwelier van Doren

Markt 21, 5981 AN, Panningen
+31(0)77 – 3071219
info@loevandoren.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze collectie