Trollbeads armband

Trollbeads is oorspronkelijk een bedelmerk en biedt een keuze uit letterlijk honderden prachtige kralen en bedeltjes. Elke Trollbeads armband is een klein kunstwerk en dus echt persoonlijk en uniek.

Nieuwe voorjaarscollectie

Met de nieuwe voorjaarscollectie wordt een serie kralen geïntroduceerd. Van sprankelende en met koper bedekte pastelkleurige glazen kralen tot decoratieve en spirituele zilveren figuren, geïnspireerd door de natuur. Trollbeads is meer dan de originele Trollbeads armband en de voorjaarscollectie bevat dan ook nieuwe hangers voor het populaire en veelzijdige Fantasy-collier.

De juiste lengte voor uw armband

Trollbeads armbanden worden in de volgende lengtes geleverd: van 14 tot en met 24 centimeter. De armbanden zijn gemeten inclusief het slotje van 2 centimeter. Een armband van 21 centimeter is dus 19 centimeter lang en wordt door het slotje 21 centimeter. Kies een slotje dat bij u past. U heeft genoeg keuze. Zorg ervoor dat de armband losjes om uw pols past, en zonder kralen moeten er drie vingers tussen passen. Een volle armband mag losjes om uw pols zitten.

Trollbeads armband

Uniek ontwerp

In iedere Trollbeads armband zit een verhaal van de drager. Elk ontwerp is uniek. De armband wordt helemaal samengesteld door de drager. De kralen worden met de hand gemaakt door verschillende designers. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. Er is een enorme diversiteit aan kralen die is ontstaan doordat meer dan 60 ontwerpers zich bezighouden met het maken van de kralen. En toch hebben de kralen allemaal de uitstraling van een Trollbead.

Wilt u trollbeads kopen? Ga dan naar Loe van Doren, de Juwelier in Panningen.

Juwelier van Doren

Markt 21, 5981 AN, Panningen
+31(0)77 – 3071219
info@loevandoren.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze collectie