Citizen Horloge

Bij Loe van Doren Juwelier in Panningen kunt u terecht voor horloges van het merk Citizen.

Innovatie en duurzaamheid

Citizen is in 1918 in Japan opgericht. Het bedrijf heeft als uitgangspunt dat technologie voor iedereen beschikbaar moet zijn, in dit geval in de vorm van een horloge. Ze streven naar continue verbetering en innovatie van het horloges maken.

Op lichtenergie

Het duurzame van een Citizen horloge zit hem in de Eco-Drive. Citizen streeft er tijdens het ontwikkelen naar om een horloge te creëren dat nooit stopt. En dat is gelukt met de Eco-Drive. Deze techniek kan energie opwekken uit welke lichtbron dan ook. Dit kan kunstmatig licht zijn of licht van een natuurlijke bron. Zelfs terwijl het schemert kan er energie gegenereerd worden. De Eco-Drive zorgt ervoor dat er bij een Citizen horloge nooit een batterij hoeft te worden vervangen terwijl het toch gewoon door blijft lopen.

De ruime collectie Eco-Drive titanium horloges van Citizen werkt op lichtenergie. 40 jaar geleden werd het eerste Citizen quartz horloge geintroduceerd dat licht als energiebron gebruikte. Deze techniek is steeds verder geperfectioneerd. Een waterdicht, nauwkeurig, modern sporthorloge gemaakt van superlicht titanium is het resultaat.

Citizen

Voor een Citizen horloge komt u naar ons

Bent u nieuwsgierig geworden naar een Citizen horloge? Bezoek dan Loe van Doren Juwelier in Panningen. We hebben een groot aantal horloges in onze collectie opgenomen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo zit er altijd een horloge tussen naar uw smaak. We geven u desgewenst uitleg over de technologie en advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Juwelier van Doren

Markt 21, 5981 AN, Panningen
+31(0)77 – 3071219
info@loevandoren.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze collectie